Service

Vi tror på service med stort S. Vi vil både være god ved dig og din bil, og derfor har vi med vilje valgt nogle kvalitetssikre løsninger. 

Vi har flere vaskehaller på alle vores vaskestationer, så du ikke skal vente. Selv i spidsbelastningsperioder er ventetiden kort.

Vores vaskemaskiner er udstyret med Soft Tecs®-børster, der er ekstra skånsom ved lakken i langt flere vaske. Vores tørring er ekstra effektiv, så du med garanti vil opleve en bil med væsentlig færre kalkpletter. Men du kan altid tørre efter med microfiberklude, for de ligger til fri afbenyttelse på puslepladsen. 

Vi tilser vaskehallerne hver dag, så der altid er rene aftørringsklude, effektive støvsugere, fælgrens, insektspray mm. Det hele er gratis at bruge ifm. en bilvask.

Skulle du få brug for hjælp eller har spørgsmål, sidder vores kundeserviceafdeling klar til at hjælpe dig på tlf. 55 55 29 29. 

Får du lyst til en kop kaffe eller sodavand, kan det købes til meget venlige priser i vores venterum. Var det noget med et krus friskbrygget to-go kaffe for femten kroner? 

Se vores vaske

Brug for
hjælp?
Har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig.
Mit navn er Martin og du kan fange mig på:
bubble