Service

Vi tror på service med stort S. Vi vil både være god ved dig og din bil, og derfor har vi med vilje valgt nogle ret dyre løsninger. 

Vi har tre vaskehaller i Hedensted, så du ikke skal vente. Selv i spidsbelastningsperioder er ventetiden få minutter. 

Vores vaskemaskiner er udstyret med Soft Tecs®-børster, der er ekstra skånsom ved lakken i langt flere vaske. Vores tørring er ekstra effektiv, så du med garanti vil opleve en bil med væsentlig færre kalkpletter. Men du kan altid tørre efter med vaskeskind, for de ligger til fri afbenyttelse på puslepladsen. 

Vi tilser vaskehallerne fem gange hver dag, så der altid er rene vaskeskind, effektive støvsugere, fælgrens og insektspray. Det hele er gratis at bruge.

Vaskedrenge -og piger

Desuden har vi vaskedrenge -og piger tilknyttet pladsen i weekenden. På fredage fra klokken 16.00-20.00 og lørdag-søndag fra klokken 09.00-18.00. De vil her tilbyde dig en manuel forvask - helt gratis. 

Hvis du er meget øm om din bil, er du naturligvis velkommen til at gøre det hele selv. Det hele står til fri disposition. 

Får du lyst til en kop kaffe eller sodavand, kan det købes til meget venlige priser i vores venterum. Var det noget med et krus friskbrygget kaffe for ti kroner? 

Se vores vaske

FAQ

Få svar på dit spørgsmål i vores oversigt over ting vi ofte bliver spurgt om.
Hvor ofte kan jeg vaske?

Vi har åbent på alle dage fra klokken 6 til 23, så slå dig løs. Med et månedsabonnement til 149 kroner kan du vaske så ofte, du har tid og lyst. 

Hvad koster det?

Vi har priser på vask fra 69 kroner til 199 kroner. Du kan tegne et månedsabonnement til 149 kroner, der giver fri adgang til vask 3, 4 og 5, der enkeltvis koster henholdsvis 119, 89 og 69 kroner. Du skal altså bare vaske bil to gange om måneden, før et abonnement er tjent hjem.  

Har i en pusleplads?

Ja, det har vi da. Overdækket - og ikke helt som andre puslepladser. Her er både støvsugere, der kan suge, insektspray, fælgrens og vaskeskind til fri afbenyttelse. Fra den 1. april er der tilmed vaskedrenge og -piger, der vil støvsuge din bil eller polere ruderne indvendigt for 25 kroner. 

Kan jeg ændre abonnement?

Du binder dig ikke for et abonnement, så du kan til enhver tid ændre det.

Hvordan søger jeg et job?

Vi beskæftiger en del friske drenge og piger mellem 13 og 18 år, så du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på info@nembilvask.dk.

Hvornår holder i åben?

Vi har åbent på alle dage fra klokken 6 til 23. Juleaftensdag og Nytårsaftensdag lukker vi dog klokken 17. 

Brug for
hjælp?
Har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig.
Mit navn er Martin og du kan fange mig på:
bubblemedia