Om os

Om os

Martin Kirkemann Fisker er stifter bag NEMBILVASK.

Martin har siden barnsben, haft en drøm om at det skal være muligt, for en bilejer at få en vaskeoplevelse og et perfekt vaskeresultat - hver gang. Derfor startede han NEMBILVASK tilbage i år 2018.

"Målet er ikke at være de billigste. Målet er at være de bedste".

Ambitionerne har været i top fra start. Derfor har NEMBILVASK også gennemgående valgt dyre løsninger, for at gøre kundeoplevelsen så god som overhovedet mulig. For kun det bedste er godt nok.

I 2018 åbnede NEMBILVASK den første vaskehal i Hedensted, og efterfølgende også i Vejle, Hjørring og Bredballe.

Godt to år efter den første vaskestation åbnede, lukkede vi portene op til Danmarks største vaskecenter i Horsens og en ekstrordinær og arkitekttegnet vaskestation hos MY GARAGE i Vejle.

NEMBILVASK er i rivende udvikling. I dag har vi godt 20 fastansatte, seks vaskestationer og ambitioner om at åbne flere vaskestationer fordelt i hele landet. 

Vi skaber vaskeoplevelser

Vores mål er at skabe en ekstraordinær vaskeoplevelse. En oplevelse som kunden kan huske. Derfor vægter vi kvalitet, service og miljø højt.

Vores vaskemaskiner og produkter er nøje udvalgt udfra den høje kvalitet. Vi er tilmed en af de få i landet, som er Tesla Approved.

Vi sætter en dyd i at give en god service, så du altid går herfra med et smil.

Derudover er miljø også et rigtig vigtigt emne, også når det kommer til bilvask. Derfor er al vores kemi svanemærket og vi genanvender hele 95% af vandet fra en bilvask.

Alle vores fordele, er med til at skabe den perfekte vaskeoplevelse

Har du brug for hjælp?
Ring til os - vi sidder klar til at hjælpe dig.
bubble