Fordele

Personlig prevask

Skal det mest genstridige skidt have lidt forvask, før du skal i vaskehallen? Bliv bare siddende. På fredage, lørdage og søndage giver vi dine fælge, vanger og front en manuel forvask. Helt gratis.   

Vask så ofte du vil

Du er altid velkommen hos Nem Bilvask, og med et abonnement kommer vi nok til at se endnu mere til dig. Du kan komme hver dag, hvis du går meget op i at have en ren bil - og har tiden til det.  

Ingen binding

Hvis du køber et abonnement, er det helt uden binding og gebyrer. Du kan opsige dit abonnement til enhver tid på hjemmesiden. Du betaler kun for den måned, du er påbegyndt. 

Miljøvenlig

Vores genanvendelsesanlæg renser og recirkulerer vandet, så 177 af de 190 liter vand, en bilvask kræver, kan genanvendes. Vores anlæg er miljøgodkendte og svanemærkede. 

Høj service

Service er vigtigt for os, så selvom vaskeanlægget er automatisk, tilser vi det fem gange hver dag. Vi sikrer, at serviceniveauet altid er det samme, og du altid vil få den samme kvalitative oplevelse.

Puslepladser

På puslepladserne finder du støvsuger, vaskeskind, fælgrens og insektspray. Det meste er gratis at benytte, og vi sørger for at tømme støvsugerne, så de hele tiden suger optimalt.  

Lang åbningstid

Vi holder åbent hver dag fra klokken 6 om morgenen til 23 om aftenen. Så kan du få ren bil, når det passer dig. På vej til eller fra arbejde? Efter aftenkaffen? Vi har næsten altid åbent.   

Ingen kø

Vi har tre vaskehaller i Hedensted, så du vil højst opleve få minutters venten i spidsbelastningsperioderne. Hvis du har et abonnement, vil vores nummerpladescannere registrere dig automatisk, så du bare kører direkte ind.  

bubblemedia