Erhverv

Firmabilen er virksomhedens ansigt udadtil, og en beskidt vogn sender automatisk nogle forkerte signaler. Et erhvervsabonnement hos Nem Bilvask gør det både billigt og nemt at holde vognparken ren.

I hverdagen vil der yderst sjældent opstå nogen ventetid af betydning, så medarbejderne skal ikke bruge dyr arbejdstid på at vente i kø til vaskehallen. Vi ligger lige ud til en hovedfærdselsåre mellem Horsens og Vejle, tæt på E45, så vi er lette at komme til. 

Erhvervsabonnement giver rene firmabiler

Erhvervsaftaler på bilvask er ofte baseret på den mest skrabede løsning, der kan stykkes sammen. Hos Nem Bilvask er erhvervsabonnementet nøjagtig som de private abonnementer. Det betyder, at brugerne har adgang til gratis vaskeskind, støvsuger, fælgrens og insektspray. Hvis medarbejderen kommer forbi med vognen i weekenden eller på fredage efter klokken 16, er der tilmed gratis manuel forvask.

Det skal være en fornøjelse at få ren firmavogn, så medarbejderen har lyst til at finde de 10-20 minutter, det tager hos Nem Bilvask. 

Nummerpladescanner gør det ekstra nemt og hurtigt

Glem alt om vaskekort, der bliver væk eller misbruges på virksomhedens bekostning. I Hedensted har vi en nummerpladescanner, så alle firmaets biler kan trille direkte ind i vaskehallen. Ingen kort. Ingen koder. Intet. 

Nem Bilvask vil leve op til sit navn, så vi anvender den nyeste teknologi for at gøre bilvask så let som overhovedet muligt.  

Brug for
hjælp?
Har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte mig.
Mit navn er Martin og du kan fange mig på:
bubblemedia