ShieldTecs og ShineTecs

ShineTecs Ultra sikrer det absolut bedste glansresultat, med en langvarig og dyb glans til din bil. Over tid vil lakken på din bil blive mat og glansløs, grundet mikrofordybninger fra diverse partikler, som sætter sig fast under kørsel. Når der poleres med ShineTecs Ultra fyldes disse microfordybninger igen. Resultatet forstærkes ved hver vask. På den måde genvinder lakken sin oprindelige intensitet og glans.

 

ShieldTecs giver den bedste beskyttelse til din bil. Dette produkt giver en langvarig og effektiv beskyttelse af lakken, og beskytter både mod uv-stråling, insekter og surregn. Det giver også en hurtig og meget effektiv dråbeeffekt. ShieldTecs Ultra er baseret på en ny og unik teknologi, kaldet Organic Modidied Polymer. Produktet fungerer ved at lægge sig som en usynlig lagbeskyttelse på lakken og udgør dermed en stærk beskyttelsesbarriere, giver et fantastisk tørreresultat og dufter skønt af tranebær.

Både ShineTecs og ShieldTecs er produceret og leveret fra topserien fra WashTec, som bl.a. er kåret til markedets bedste.

Disse to ekstra programmer findes kun i vores Luksusvask. 

Priser på selvvask 

Oversigten